Boerderij De Kolke

Boerderij De Kolke - Voorst

Welkom bij Boerderij de Kolke, waar gastvrijheid en verse producten uit eigen land samenkomen! Albert en Corrie Wassink zijn trots op hun boerderij met kampeerterrein, waar je  kunt genieten van rust, ruimte en natuur. 

Behalve genieten van de rust en de natuur, bieden zij heerlijke verse producten uit eigen tuinderij. Behalve aardappelen hebben zij een groot assortiment groenten van eigen land, zoals tomaten en paprika's en komkommers uit eigen kas. Niets smaakt zo lekker als groenten die net geplukt zijn!

Boomgaard en teeltplan
Naast de boerderij bevindt zich een boomgaard met veel hoogstamfruitbomen en bessenstruiken. De opbrengst hiervan wordt verwerkt in verschillende producten, waaronder jam, stoofperen en appelmoes. Het bouwplan van de boerderij bestaat uit akkerbouwgewassen, zoals suikerbieten, consumptieaardappelen, mais, diverse soorten granen en groenten.

De producten worden gemaakt met passie en zorg voor de natuur. Familie Wassink van Boerderij De Kolke gelooft in duurzame landbouw en is trots op de kwaliteit van hun producten.