Dijk43

Eerlijk vlees
Op Dijk43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. Met passie en liefde worden de varkens bij Tonnie en Wilma Veldhuis grootgebracht. 

Dijk43 is de plek waar zorg voor mens en dier hand in hand gaan. De naam is afgeleid van de plek, je vindt de boerderij aan de Krommedijk 43 in Klarenbeek. Sinds 1974 zijn er varkens te vinden op de boerderij. Eerst in grootschalig verband, ingericht op de wereldmarkt. Maar sinds 2019 doen ze het op een andere manier: duurzaam, diervriendelijker en met cliënten op de zorgboerderij. Tegenwoordig lopen de varkens lekker buiten als dat kan. Ze genieten van het buiten zijn en de aandacht van mensen.

Het draait op Dijk43 om mensen, dieren, een eerlijk stukje vlees en zorg. Mensen zorgen voor mensen, mensen zorgen voor dieren en dieren zorgen weer voor mensen. Kwaliteit van zorg voor mens en dier en nuchterheid staan centraal.

De keuze om kleinschaliger varkens te gaan houden in combinatie met een zorgboerderij past bij hen. Er is bij Dijk43 persoonlijke aandacht voor mens en dier. Geen massabedrijf, maar juist kleinschalig en persoonlijk. En ze werken altijd met een nuchtere inslag. Dijk43 is de plek waar iedereen zichzelf kan zijn!