In de Streeck

Ruben & Jasper zijn twee enthousiaste studenten met een grote passie voor duurzaam en gezond eten. Samen hebben zij In de Streeck opgericht. Ze leveren (net als Local Farmers) lokale producten uit de omgeving van Apeldoorn. Hun bezorggebied is de omgeving van Apeldoorn. 

Hun doel: de kloof overbruggen tussen de groeiende vraag naar lokale, eerlijke producten en de beperkte online aanwezigheid van hardwerkende boeren en telers die deze producten leveren. Met hun platform streven zij ernaar om deze twee werelden samen te brengen.

Zij willen met In de Streeck bijdragen aan de positieve verandering waarop we eten kopen en consumeren. Door eten lokaal te kopen, garandeer je jezelf van hoogwaardige kwaliteit, met eerlijke en verse producten waarvan de afkomst bekend is en transparantie centraal staat in het gehele proces.

Behalve het platform In de Streeck maken zij zelf verschillende soepen waarbij de ingrediënten lokaal worden ingekocht. De bouillon wordt van eigen groenten getrokken en komen de kruiden uit eigen kruidentuin.